Ingatlanbefektetéssel és ingatlanhasznosítással foglalkozunk.

Cordys

A Cordys is részt vett a Portfolio Property Awards 2021 eseményén

2021. november 22. - Cordys Holding
Tirpák István, a Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója és a Cordys Capital Kft. tulajdonosa is részt vett a Portfolio Property Awards 2021 prémium eseményén, amely a Hotel InterContinental Budapest-ben került megtartásra. 

A szakmai program neves előadókkal az alábbi témákat bontotta ki:
- A legnagyobb kihívások az ingatlanpiac előtt!
A legfontosabb kockázatok és az iparág alapjait újraíró és az eddig ismert működést felforgató területek, amik strukturális átalakulást hoznak. Fenntarthatóság (ESG és zöld finanszírozás), változó munkakultúra (home office és remote & flexible work jelenség), energiaválság (FM és PM kihívások).

- Mit várunk 2022 után a gazdaságpolitikától?
A hazai gazdaságnak nem csak befelé, a lakosság bevételire, megtakarításaira, hiteleire és támogatására, de az egyre éleződő világpiaci tendenciák, kockázatok, átrendeződések miatt kifelé is kell folyamatosan figyelnie. Milyen stratégiával kell a hazai stabilitás és a kiszámítható növekedés megteremtése és megőrzése mellett részt vegyünk a világ folyamataiban? Mi lehet a sikeres gazdaságpolitikai pálya?

- Nyersanyagpiaci szuperciklus
2021, az elszabadulás éve. A 2020-as sosem látott gazdasági visszaesés után olyan felpattanás indult el, ami lebénította a fél világot. Vissza lehet térni még a korábbi pályára? Létezik fenntartható átmenet? Mik és milyen irányba befolyásolják a létezésünk, a működésünk és a növekedésünk alapjait jelentő nyersanyagokat és energiahordozókat?
A pódiumbeszélgetéseket díjátadó zárta.

A Cordys ingatlanbefektetéssel és ingatlanhasznosítással foglalkozik. Elhivatottan alkalmazzuk a zöld megoldásokat, nagy örömünkre szolgált, hogy a pódiumbeszélgetések érintették a fenntarthatóság témáját is.
cordys.jpg
ingatlanbefektetés, ingatlan-hasznosítás, ingatlanhasznosítás, irodaház, gyártócsarnok, raktárépület, ingatlan befektetés, Cordys, Cordys Capital Kft., Tirpák István, ingatlanfinanszírozás, ingatlan vásárlás, irodaház tervezés, irodaház építés, csarnok építés, iroda építés, raktár építés, zöldterületek, zöldterületeket, cordys palace kft., Cordys Palace Kft.
süti beállítások módosítása