Ingatlanbefektetéssel és ingatlanhasznosítással foglalkozunk.

Cordys

Cordys: Megéri zöld megoldásokban fektetni

2021. november 22. - Cordys Holding
"Szinte már elképzelhetetlen, hogy valaki úgy fejlesszen új irodaházat, hogy az nem felel meg a legkorszerűbb energetikai követelményeknek, nem rendelkezik a BREEAM, vagy LEED minősítések valamely jobb fokozatával. Nemcsak a szabályozás fogja lassan erre kötelezni a fejlesztőket, hanem a költségmegtakarítás és a bérletidíj-prémium, illetve az értéknövekedés is ezt diktálja. A zöld épületek számokban meghatározott előnyeit összesítette az MNB Kereskedelmi ingatlan Jelentése. Az összefoglaló többek között rávilágít, hogy a nemzetközi irodapiaci tapasztalatok azt mutatják, hogy a szén-dioxid-kibocsátás csökkenése mellett, a „zöldítés” költségeit a magasabb elérhető cash-flow kompenzálja."


A Cordys Group ingatlanbefektetéssel és ingatlanhasznosítással foglalkozik, elhivatott a zöld megoldások alkalmazásában.
Már a tervezés szintjén átfogóan gondolkodunk az épületet és a benne lakókat, dolgozókat szolgáló lehetőségekben. Lakóépületek esetében már a tetőterhelés számításánál is figyelembe vesszük például egy napelem statikai többletterheit.

Ügyfeleink részéről fokozatosan jelentkeznek azok az igények, amelyek minél kevesebb terhet róhatnak a környezetre a magas minőségű, tanúsított alapanyagoktól át a napelemeken keresztül a központi energiafigyelésig.
cordys-2.jpg
zöld megoldások, ingatlanbefektetés, ingatlan-hasznosítás, ingatlanhasznosítás, irodaház, gyártócsarnok, raktárépület, ingatlan befektetés, Cordys, Cordys Capital Kft., Tirpák István, ingatlanfinanszírozás, ingatlan vásárlás, irodaház tervezés, irodaház építés, csarnok építés, iroda építés, raktár építés, zöldterületek, zöldterületeket, cordys palace kft., Cordys Palace Kft., Göd
süti beállítások módosítása