Ingatlanbefektetéssel és ingatlanhasznosítással foglalkozunk.

Cordys

Az ügyféligények is megteremtik a fenntarthatósági potenciálokat – véli a Cordys

2021. december 01. - Cordys Holding
Kiszámíthatatlan időket élünk az ingatlanpiacon. Az ágazat ki van szolgáltatva a munkaerőhiánynak és az alapanyagárak növekedésének" - mutatott rá Tirpák István, a Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója és a Cordys Capital Kft. tulajdonosa.

A Cordys stabil működését többek között a precíz folyamatok, a mindenre kiterjedő tervezés, valamint a technológiai újítások is biztosítják.
Az ágazat korlátai egyben lehetőségek is innovatív megoldások megalkotására, ezekben a Cordys több tekintetben is élenjár.

A fenntarthatósággal kapcsolatos kérdésekre adott előremutató válaszokat két tényező biztosan generálja: maguk az ügyfelek, akik minél kiválóbb és környezetet minél kevésbé terhelő megoldásokat szeretnének látni, másfelől maga a változékony helyzet, amely jelenleg az ágazatot uralja. A Cordys oda irányítja a figyelmét, ahol a klímavédelem opciója kínálkozik" - fűzte hozzá Tirpák István.

Törvényszerűen egy ún. zöld átmenetben vagyunk, ahol a fenntarthatóságra irányuló fókusz lassan nem opció, hanem minimum elvárás – a Cordys-nál biztosan.
cordys_1.jpg
 
Cordys Palace Kft., Göd, Tirpák István, raktár építés, ingatlanbefektetés, Cordys, zöldterületek, gyártócsarnok, zöld megoldások, csarnok építés, raktárépület, irodaház, irodaház tervezés, zöldterületeket, irodaház építés, Cordys Capital Kft., cordys palace kft., ingatlan befektetés, iroda építés, ingatlanhasznosítás, ingatlan vásárlás, ingatlan-hasznosítás, ingatlanfinanszírozás.
süti beállítások módosítása