Ingatlanbefektetéssel és ingatlanhasznosítással foglalkozunk.

Cordys

Cordys: Az ingatlanfejlesztések hosszú távú szemléleten alapulnak

2021. december 01. - Cordys Holding
Az ágazati kihívások adnak teret az ingatlanfejlesztéseket érintő alaposabb tervezésekhez" - osztja meg Tirpák István, a Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója és a Cordys Capital Kft. tulajdonosa.

A Cordys-nál fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinkkel és partnereinkkel hasonló személetben alkossunk. Ügyfeleinkről azt tudjuk elmondani, amit magunkról is szívesen:
  • elkötelezettek vagyunk a környezet védelme érdekében, 
  • ezért aktívan teszünk is a Cordys-nál,
  • alap számunkra a környezetet érintő terhelés csökkentése,
  • hiszünk az alternatív, felelős megoldásokban,
  • szeretnénk megfelelni a klímavédelmi céloknak és iránymutatásoknak,
  • fenntartható fejlődésre törekszünk.
Mindezek hosszú távot átölelő szemléletet igényelnek, melynek része az adaptivitás, az energiafelhasználáshoz kapcsolódó szokásrendszer átalakítása és annak felismerése, hogy a fenntartható ingatlanokba történő invesztáció hosszú távú megtérülést eredményez.

Egyre szigorúbb klímavédelmi kritériumoknak kell megfelelnünk, ez a körülmény pedig egyre innovatívabb és zöldebb megoldások megalkotásra kell, hogy sarkalljon minket" - erősíti meg Tirpák István.
Az ágazat működési folyamatait a makro-tényezők lassan újraírják. Muszáj felkészülnünk.
cordys_2.jpg
Irodaház építés, ingatlanbefektetés, raktárépület, Cordys, Tirpák István, iroda építés, Göd, ingatlanfinanszírozás, gyártócsarnok, cordys palace kft., raktár építés, zöldterületeket, Cordys Palace Kft., ingatlan vásárlás, zöldterületek, ingatlanhasznosítás, csarnok építés, ingatlan-hasznosítás, zöld megoldások, Cordys Capital Kft., irodaház tervezés, ingatlan befektetés, irodaház.
süti beállítások módosítása