Ingatlanbefektetéssel és ingatlanhasznosítással foglalkozunk.

Cordys

Csöbör Katalint láttuk vendégül a Logicon-nál

VIDEÓ!

2021. december 10. - Cordys Holding
Csöbör Katalin magyar kulturális antropológust, politikust, a 'Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 1. sz. országgyűlési egyéni választókerület' országgyűlési képviselőjét láttuk nagy szeretettel vendégül a Logicon-nál 2021. december 2-án, Felsőzsolcán.

A képviselő asszonyt Tirpák István, a Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója, a Logicon Invest Magyarország Kft. és a Cordys Capital Kft. tulajdonosa, valamint a Logicon csapata kísérte körbe és mutatta meg az új beruházást.

„A raktározás mellett a Logicon Kft. felsőzsolcai telephelyén indult el a régió ma is egyetlen, ipari göngyöleg-tisztítással foglalkozó üzletága.
A cég meghívásának eleget téve ma megtekintettem az üzemet, majd a vezetőkkel a munkaerő-piaci és technikai fejlesztési lehetőségekről tárgyaltunk." - osztotta meg Csöbör Katalin országgyűlési képviselő a Facebook-követőivel.

Részletesebben is Őt szeretnénk idézni, köszönjük, hogy beszámolt a nálunk tett látogatásáról:

„2006-ban a Logicon azzal a céllal alakult meg itt, Felsőzsolcán, hogy a térségbe beköltöző nagy beruházások, kis-, közép-, és nagyvállalatok logisztikai és raktározási igényeit kiszolgálja. De a raktározás mellett még egy másik üzletáguk is van, egy göngyöleg-tisztító üzletág, ami egyedülálló itt a régióban. Ez most egy nagyon különleges üzletág. Jelen pillanatban két robot működik, de öt automata berendezést, azaz robotot vásároltak. Ezzel tudnak hatékonyabbak lenni. És ezzel tudják még a munkahelyeket is fokozni, hiszen, ha még hatékonyabban működnek ezek a robotok, nagyobb hatékonysággal tudják kiszolgálni a beruházókat, a Bosch-t, a Samsungot, és bízunk benne, hogy a BMW-nek is partnere lesz a Logicon cég."
cordys-logicon-tirpak-istvan-csobor-katalin.jpg
„Fontosnak tartottuk, hogy Csöbör Katalin országgyűlési képviselő is megtekintse az üzemünket és hogy részletesen bemutassuk a göngyölegtisztító üzletágunkat. Számszerű tervekkel rendelkezünk a hatékonyság növelésének érdekében. A tárgyalások hasznosnak bizonyultak. A Logicon élen jár az innovatív megoldások alkalmazásában, további terveink is vannak a fenntarthatóságot is szem előtt tartva. Saját magunknak generáljuk az előrevívő folyamatokat, amelyek bíztató jövőképet festenek. Az új beruházásunkkal növekedési potenciálra számítunk." - nyilatkozott Tirpák István, a Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója, Logicon Invest Magyarország Kft. és a Cordys Capital Kft. tulajdonosa.

Facebook videó, Csöbör Katalin Facebook oldala: 
https://www.facebook.com/CsoborKatalin/videos/419219833200272/


Logicon, Logicon Invest Magyarország Kft., Cordys Palace Kft., Göd, Tirpák István, raktár építés, ingatlanbefektetés, Cordys, zöldterületek, gyártócsarnok, zöld megoldások, csarnok építés, raktárépület, irodaház, irodaház tervezés, zöldterületeket, irodaház építés, Cordys Capital Kft., cordys palace kft., ingatlan befektetés, iroda építés, ingatlanhasznosítás, ingatlan vásárlás, ingatlan-hasznosítás, ingatlanfinanszírozás.
süti beállítások módosítása