Ingatlanbefektetéssel és ingatlanhasznosítással foglalkozunk.

Cordys

Társadalmi felelősségvállalás a Cordys-nál

Jótékonysági tevékenység

2021. december 23. - Cordys Holding
Adni, segítséget nyújtani azoknak, akiknek szükségük van rá, mindig melegséggel tölti el a szívünket. Kifejezetten igaz ez karácsony környékén, ebben az érzelmileg felfokozott időszakban, amikor még hangosabbnak halljuk a minket megszólító történeteket.
Bármi történhet a világban, egy dologban mindenképp lesz szabadságunk: megválasztani az attitűdünket. A Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. és a hozzákapcsolódó cégek munkatársai mindannyian egyetértenek abban, hogy ha van lehetőségünk támogatni olyan intézményeket, családokat és csoportokat, akiknek szükségük van rá, valamennyien egy emberként segítünk, még ha ezt nem is publikáljuk rendszeresen. Szerintünk a szeretetteljes, támogató hozzáállásból még soha semmilyen baj nem származott. Ennek mentén működünk. Egy kedves olvasónk kérdezett rá, hogy milyen társadalmi szerepvállalást és jótékonysági tevékenységet végeztünk. Köszönjük a kérdést, a lenti szerint szeretnénk megosztani a teljesség igénye nélkül.
 
A Tiszaújváros Transz Kft. által adott támogatások idén és az elmúlt években:
 
2021
Hernádkak Református Egyházközség – 1 millió forint
2021-et megelőzően
Szeresd még jobban Alapítvány
Bimbó, a Beteg Gyermekekért Alapítvány
Kell Alapítvány
Kisangyal Gyermekalapítvány
Dorkász Szolgálat Alapítvány
 

A Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. által nyújtott támogatások idén és az elmúlt években:
 
2021
Martin János Szakképző Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola – 1 millió forint
2021-et megelőzően
Miskolci Tűzoltók Sportegyesület
Hernádkak-Belegrád Fejlesztéséért Alapítvány
 
Tirpák István, a Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. tulajdonosa, vezérigazgatója magánszemélyként évek óta rendszeres támogatója a Diósgyőri Református Egyházközségnek.

cordys-jotekonysag.jpg
Missziónk:
Adni jó. Alapvető fontosságú szinte minden támogatásunknál, hogy az elesettek, nehéz helyzetben lévők támogatása valósuljon meg, ezen belül is hangsúlyosnak tartjuk a gyerekek támogatását, hiszen ők saját magukon kívül álló okok miatt kerül(het)nek nehéz helyzetbe. Meggyőződésünk, hogy Hernádkak községben az adott támogatás megfelelő helyre kerül, valóban rászoruló személyek életét fogja valamilyen formában megkönnyíteni.
A támogatott Martin János Szakiskola sérült, sajátos nevelési igényű fiatalok speciális képzését nyújtja, meglátásunk szerint itt is megvalósul az elképzelésünk, miszerint nehéz helyzetben lévő gyermekek támogatására kerül sor."  fogalmazott Tirpák István, a Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. tulajdonosa, vezérigazgatója.
Szeretnénk a tőlünk telhető leghatékonyabb módon támogatni azt, aki segítségre szorul.
Irodaház építés, ingatlanbefektetés, raktárépület, Cordys, Tirpák István, iroda építés, Göd, ingatlanfinanszírozás, gyártócsarnok, cordys palace kft., raktár építés, zöldterületeket, Cordys Palace Kft., ingatlan vásárlás, zöldterületek, ingatlanhasznosítás, csarnok építés, ingatlan-hasznosítás, zöld megoldások, Cordys Capital Kft., irodaház tervezés, ingatlan befektetés, irodaház, jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás.
süti beállítások módosítása