Ingatlanbefektetéssel és ingatlanhasznosítással foglalkozunk.

Cordys

A Golden Palace Göd az Infostart cikkében

2022. március 05. - Cordys Holding


A Golden Palace Göd senior apartmanház létrehozásával a Cordys és a Green Plan Energy újabb innovatív, előremutató szemlélettel bíró beruházást valósít meg hazánk egyik legcsodálatosabb természeti adottságokkal rendelkező városában. A komplexum 2022 nyarától várja a lakóit, amely kivételes szolgáltatások révén magas színvonalú életkörülményeket biztosít a minőségi és egészséget támogató, pihentető nyugdíjas évekhez. A beruházással kapcsolatos kérdésekre Tirpák István, a Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. tulajdonosa, illetve Plachy László, a Green Plan Energy Környezetvédelmi Kft. ügyvezetője válaszolt.

 

luxus-idosek-otthona-508961.jpg

Ízelítő:

Miért döntöttek a beruházás mellett?

Tirpák István: Érdekel minket, hogyan lehet társadalmi felelősségvállalással kapcsolódni az innovatív megoldásokhoz. A beruházást az keltette életre, hogy egy olyan igényes, hangulatos és színvonalas senior apartmanházat álmodtunk meg Göd természet adta csodás környezetében, mely a kor elvárásain is túlmutatva nemcsak minőségi lakhatást, hanem egy új életformát is kínál leendő lakóinak, a szépkorúak számára. Abból indultunk ki, aminek mi magunk is örülnénk hasonló élethelyzetben.

Mi alapján lehet bekerülni a senior apartmanházba?

Tirpák István: A beköltöző polgárjogi szerződés alapján bérleti jogviszonyt létesít az apartmanra, illetve különböző egészségügyi és más szolgáltatásokat tartalmazó csomagok közül tud választani.

Plachy László: Igen, különböző méretű apartmanok és különböző szolgáltatási csomagok válnak elérhetővé, melyek igazodni képesek az egyénileg megfogalmazott igényekhez. 2022 januárjától várjuk az érdeklődőket azzal, hogy az első beköltözésekre 2022 nyarán kerülhet sor. Rugalmasan állunk minden kedves leendő lakónkhoz, a legfontosabb számunkra, hogy a minket megtisztelő vendégek a lehető legjobban érezzék magukat.


A Golden Palace Göd senior apartmanházról szóló áttekintés a Portolio.hu-n ide kattintva, az Infostarton pedig itt tekinthető meg, két eltérő cikkben.

Golden Palace Göd, Cordys Capital Kft., cordys palace kft., Cordys Palace Kft., Cordys, csarnok építés, Göd, gyártócsarnok, ingatlan befektetés, ingatlan vásárlás, ingatlanbefektetés, ingatlanfinanszírozás, ingatlanhasznosítás, ingatlan-hasznosítás, iroda építés, irodaház építés, irodaház tervezés, irodaház, raktár építés, raktárépület, Tirpák István.
süti beállítások módosítása